Puijo Tennis Team

Tiedote valmennuksen käynnistymisestä sekä valmennusmaksuista

12.5.2020

PTT:n valmennus- ja kilpatoiminta on ollut tauolla 18.3.2020 alkaen Covid-19 tilanteen takia.

Uusien suositusten myötä valmennustoiminta käynnistetään torstaina 14.5. siten, että kaikki kevään ryhmät alkavat pyöriä tuosta päivästä lähtien olemassa olevilla kokoonpanoilla ja harjoitusajoilla 30.5. saakka tenniskeskuksella ja kupla-hallissa. Poissaoloista ilmoitetaan normaalisti valmentajille.

Toimintamme on mahdollista toteuttaa alle 10 hengen kokoontumisrajoituksen puitteissa sekä hygienia ja väljyyssääntöjä noudattaen. Näistä syistä pelaajia kehotetaan olemaan käyttämättä pukuhuoneita ja varustautumaan pelivarusteisiin jo kotona. Kädet tulee pestä ennen treenejä ja hallille varataan käsidesiä. Kipeänä ei treenata yleensäkään, mutta nyt on jo vähäistenkin oireiden myötä syytä jäädä pois harjoituksista.

Aiemmin perityt valmennusmaksut hyvitetään 1.4.-13.5. väliseltä ajalta nyt käynnistyvistä kevätkauden treeneistä sekä tulevalta kesäkaudelta automaattisesti. Tällöin pelaajien ei tarvitse erikseen tehdä mitään. Maaliskuun loppu on ollut toiminnan sopeuttamisaikaa esimerkiksi valmentajien työsuhteiden osalta, minkä vuoksi toivoisimme, että siltä ajalta ei maksuja tarvitsisi lähteä hyvittämään. Mikäli kuitenkin haluatte hyvityksen myös maaliskuun lopulta, ottakaa yhteyttä päävalmentaja Mika-Matti Töyryyn.

Pelaajilla on myös mahdollisuus tukea seuran toimintaa ja tiukentunutta taloutta jättämällä maksettu valmennusmaksu tai osa siitä seuralle. Mikäli hyvitystä tai osaa siitä ei kohdallanne tarvitse tehdä olkaa tämänkin asian suhteen yhteydessä päävalmentaja Mika-Matti Töyryyn.

Mika-Matti Töyry: miku@puijotennisteam.fi.

Kiitokset tuestanne sekä kärsivällisyydestä. Pian päästäänkin jo pelaamaan upeille ulkokentille Väinölänniemelle, säiden salliessa jo mahdollisesti 25.5. alkaen!

PTT:n johtokunta